Ανήμερα Πρωτοχρονιάς με Νίκο Γεωργουσάκη και Μ51 στο BARRIO NUEVO θα 'ρθουν τα κάτω πάνω! Με γκάζια, αλλά και λυρισμό, σε διάθεση και ρυθμό γιορτινό!!

       Λίγο μετά τη παραμονή Πρωτοχρονιάς,την Τρίτη 1 Ιανουαρίου...
Ο Νίκος Γεωργουσάκης και η πολύ καλή παρέα μουσικών σας υποδέχονται για ποδαρικό στην καρδιά της πόλης,εδώ στη "νέα γειτονιά" στο Κιάτο!
Με γκάζια, αλλά και λυρισμό, σε διάθεση και ρυθμό γιορτινό ....Θα 'ρθουν τα κάτω πάνω αν..."πατήσετε εδώ"!!!   
Ένα μουσικό ταξίδι απ’ τις γειτονιές των άστρων σ’ αυτές της πόλης...
 Τραγούδια που αγαπήσαμε,όπου έχει προστεθεί η αντίληψη και η ενέργεια του σχήματος


Με δικό τους υλικό από το άλμπουμ που πρόσφατα κυκλοφόρησε στον "Γαλαξία της Δίνης"(Μ51)... Παρασέρνοντας ,εικόνες,ήχους και συναισθήματα από κάθε κατεύθυνση,από τις γειτονιές των άστρων ως τη  "νέα γειτονιά" εδώ στην καρδιά της πόλης!

Καθώς και αναπάντεχες διασκευές σε αγαπημένα των Θανάση Παπακωνσταντίνου,Σωκράτη Μάλαμα,Γιάννη Αγγελάκα,Ορφέα Περίδη κ.α. μέχρι το ξένο και ελληνικό ροκ ως και ''πειραγμένα''από την ελληνική παράδοση.


Ο Νίκος Γεωργουσάκης είναι ένας νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός ο οποίος από τα 21 του χρόνια παίζει σε μουσικές σκηνές και συμμετέχει σε φεστιβάλ είτε με τη δική του μπάντα, είτε με τον Θοδωρή Κοτονιά και τα Μακρινά Ξαδέρφια (εδώ).
Στον  τελευταίο του δίσκο συμμετέχει η Μάρθα Φριντζήλα, ερμηνεύοντας το κομμάτι  Η κατάρα του πεύκου (εδώ),σε στίχους Ζαχαρία Παπαντωνίου και μουσική Νίκου Γεωργουσάκη.